Bloomiz

Direktlänk till inlägg 26 juli 2009

Lustigt och konstigt...kan inte släppa det...

Av Linda - 26 juli 2009 14:45

Härom natten trodde jag att jag hörde någon som knackade på min ytterdörr mitt i natten och var jätte ledsen, men ni vet när man inte riktigt är vaken och så där  så fattar man ju inte riktigt vad som händer....jag vet jag plirade upp ena ögat och tänkte, drömmer jag eller och vände på mig och somnade igen....men jag har liksom inte kunnat släppa det...Sen frågade jag Adam om han hade hört något, vilket han oxå hade gjort, men han trodde typ att han med drömde...Tänk om det har varit någon utanför min dörr som varit ledsen??? Tyvärr så förstorar jag ju upp saker och ting utan att egentligen behöva det men så är jag....helt plötsligt blir det ju en jätte historia....tänkte att jag kunde få ur mig det genom att skriva av mig det, och hade det varit någon hos mig som verkligen hade velat få tag i mig , tror ni inte den hade försökt igen då???

Ska försöka att släppa det i alla fall....trodde jag....När jag kom hem igår var det någon/något som har slitit av min blomma som jag har vid trappen....Känns som jag börjar bli paranoid.....Och jag som ska sova själv hemma hela veckan...få väl stoppa hörlurarna o öronen och sen musik så jag inte hör något;)


Ska köra förbi Karlsson/Håkansson och krama på dom innan jag kör hem till Svängsta, länge sen sist ju...Sen ska jag faktiskt se om Magnus och Lisa är hemma för dem har jag inte träffat på länge heller....ska sen försöka att hinna in till stan för att sola och ta mig en mil på älsklingen sen duschen, sen till Maria för att hämta min nya springform som hon inhandlat till mig på Ikea....Tror ni klockan blivit mycket innan jag kommer i säng eller vad???


Ha en bra söndag mina vänner!!!

 
 
Ingen bild

Malin

27 juli 2009 11:52

jag kan vakna mitt i natten och tro att jag hört nå´t men det har aldrig varit nå´t. Hade någon som varit ledsen velat dig något mitt i natten hade den nog fortsatt att knacka!! Så sov du gott! Säger jag som är "sketa-mörkrädd"....
kram på dig!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 2 januari 2019 08:04

hej på er igen.....uppehållet blev längre än vad jag tänkt mig.... eller jag vet inte om et kommer bli något kontunierligt här på bloggen utan har inga måsten ....Känner jag för att göra ett inlägg så gör jag det...   Nytt år igen då alltså.........

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Skapa flashcards